DAF AUTOMOBIEL MUSEUM


Medewerkers van de DAF musea

Vrienden, buren, kennissen en collega's, dat waren de eerste mensen die Rob Lammers hielpen met het versjouwen van alle goederen die hij aansleepte. Dafjes ophalen lukte alleen nog wel, maar toen het grotere werk kwam...., had Rob toch echt een tweede "stuurman" nodig.

De eerste vrachtwagens werden opgehaald samen met Roelof Boer, die elke zaterdag present was. Toen de collectie groeide, en de hobby van Rob met z'n toekomstplannen regelmatig in de krant stonden, stond Klaas de Roo al in de startblokken om de DAF's op te knappen, en kwamen er al vrij vlot "nieuwsgierigen" kijken wat er toch allemaal waar was waarover geschreven werd. Enkelen hielpen gelijk al een handje mee als Roelof en Rob met b.v. een auto aan het drukken waren. Zijn jullie elke zaterdag hier ? Misschien kom ik volgende week nog wel even... Mag ik een keer mee, als jullie een auto gaan ophalen?

Sommige mensen kwamen daadwerkelijk een week later terug en bleven helpen tot Roelof en Rob het tegen de avond ook voor gezien hielden. Wat gaan WE volgende week zaterdag doen ??

Zo ongemerkt groeide het aantal vrijwilligers uit tot een vaste ploeg medewerkers, waar we op rekenen konden.

Gelukkig maar, want zonder de medewerking van deze mensen van het eerste uur was er nooit een groots DAF Museum tot stand gekomen!


Rob Lammers,  (47K) Medewerkers DAF Museum Enschede & Glanerbrug


Rob Lammers Willie,  (52K) Medewerkers DAF Museum Eindhoven